Wolves

Berging, pechhulp
en transport: wij doen het
The
Wolves W

Snel, flexibel en betrokken verzorgen wij berging, pechhulp, vervangend vervoer en gepland transport. Van auto, caravan en (elektrische) fiets tot vrachtwagens, wij bieden de oplossing als iets niet (meer) rijdt. Dat is the Wolves W.

Met bijna zestig jaar ervaring zijn wij de specialist bij incidenten of bijzonder transport. We helpen particulieren en bedrijven, een abonnement is niet nodig.

Wolves Berging

wolves berging

Bij pech en
incidenten
Wolves Transport

wolves transport

Nationaal en internationaal transport
DriveON

drive on

Vervangend
vervoer
Wolves Vakgarage

wolves vakgarage

Vertrouwd
autobedrijf

Werken bij Wolves

Voor meer informatie ga naar werken bij wolves »

We can tell you Wolvesmore!

Onze medewerkers staan dag en nacht klaar, handelen snel en adequaat. Ook in gecompliceerde situaties. We ondersteunen hen daarin met alles wat ze daarvoor nodig hebben, zoals uitstekend materieel, goede arbeidsvoorwaarden en plezier. Dat is the Wolves W.

Ingrid en Edwin Wolves

Directeur-eigenaren

Wolves is in 1964 opgericht door Egbert Wolves. Hij begon een autohandel en sloop- en bergingsbedrijf. Niet veel later werd er gestart met ook nationaal en internationaal transport. In 1988 kwam daar in Rijssen het Opel-dealerschap bij, werden de werkzaamheden flink uitgebreid en groeide het aantal medewerkers sterk. Ingrid en Edwin Wolves zetten de bezielende leiding van hun vader voort vanaf in 1964. Vandaag de dag werken er ongeveer 110 mensen verspreid over onze vestigingen.